مشرفي در اين زمينه با اشاره به پيشرفت 70درصدي عمليات ساختماني در اين محل بیان داشت: علاوه بر آلاچيقهاي ايجاد شده كه هر كدام از 10 تا 40 نفر ظرفيت دارند، از رواقهاي ايجاد شده در اضلاع جنوبي و شرقي مجموعه به منظور نمايش و فروش صنايع دستي و سوغات نجف آباد و برگزاري نمايشگاههاي مختلف نيز استفاده خواهد شد.
وي در ادامه از طراحي يك سفره خانه سنتي در بهسازي اين مجموعه خبر داد و افزود: با اتمام كارهاي ساختماني در ارگ تاريخي خارون، گروههاي هنري و ادبي نيز ميتوانند مانند گذشته از فضاي موجود با انجام هماهنگيهاي لازم با مديريت مجموعه ارگ استفاده كنند.
حسن اسدي سرمايه گذار بخش خصوصي اين طرح در اين مورد اظهار داشت: بنده به عنوان يكي از اولين نمايندگان بخش خصوصي به اذعان بسياري از كارشناسان خطر پذيري بالايي را در اين خصوص انجام دادهام و اميدوارم مسوولان با حمايت هر چه بيشتر زمينه ورود بيشتر بخش خصوصي را در آينده فراهم كنند.
لازم به ذكراست كه ساخت فضاهاي جديد و مرمت قسمتهاي موجود در اين مجموعه را علي قديريان يكي از پيشكسوتان معماري سنتي نجف آباد بر عهده دارد كه پيش از اين نيز مرمت خانه تاريخي لطفي را بر عهده داشته است.
در مديريت جديد ارگ تاريخي خارون ضمن ارائه خدمات متنوع در كنار ارائه انواع غذاهاي سنتي و مدرن، برنامه اجراي موسيقي سنتي نيز با هماهنگي با اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي در دستور كار قرار خواهد گرفت.